Infrastructuur

Wij zorgen voor de juiste digitale infrastructuur om je bedrijf en werknemers te ondersteunen.

bedrijf infrastructuur

Het grote plaatje

Als ondernemer verlies je al snel het overzicht over alle data die je verzamelt. Gelukkig bestaan er slimme tools die zorgen voor een centrale, veilige opslag van al je gegevens.

Wij denken graag met je mee over een concreet plan voor je dataopslag. Ook bieden wij verschillende back-up oplossingen zodat jij steeds gerust kan zijn. Oef, weer een digitale kopzorg minder!

Digitaal topmateriaal

Desktop, laptop of toch liever een all-in-one computer? Wij zorgen voor een infrastructuur dat bij je bedrijf past. Voor specifieke noden gaan wij zelf aan de slag. We stellen samen met jou een computer samen, perfect afgestemd op je zaak.

Ook voor andere digitale toestellen zoals smartphones en printers kan je bij ons terecht. Je keuze gemaakt? Dan zorgen wij ook dat de juiste software draait op je nieuwe toestellen. Wij kunnen op vraag zelfs een volledig startklaar toestel bij je afleveren. Zo kan je meteen aan de slag, handig hé!

_DSC4502v2
bedrijf infrastructuur
bedrijf infrastructuur

De juiste connecties

Wij zorgen dat je bedrijf altijd in verbinding staat. Onze krachtige routers voorzien steeds een stabiel netwerk voor al je werknemers. Daarnaast denken wij met je mee over de plaatsing van access points. Zo ben je zeker van een sterke WiFi-connectie binnen en buiten je bedrijf.

Ook bekijken we samen de mogelijkheden voor VPN tunnels. Hierdoor kan je vanop afstand een veilige connectie maken tot je kantoor.

Benieuwd wat wij kunnen doen voor je bedrijf?