Hulp nodig?

Problemen komen nooit gelegen. Daarom zorgen wij snel voor een oplossing. Zelfs voor producten die je niet bij ons hebt aangekocht kan je bij ons terecht voor herstellingen en support. Opgelet: bij herstellingen kan de hersteltijd kan variëren van toestel tot toestel en van herstelling tot herstelling.

Computerhulp vanop afstand?

Tarief: €1,50/min meer info

Smartphone of tablet herstellen

Maak een afspraak om je toestel te laten herstellen terwijl je wacht.

Laptop of desktop herstellen

Maak een afspraak om je computer binnen te brengen en vermijd wachttijden in de winkel.

ecocheque herstelling

Betaal met ecocheques

Bij AUVA geloven we in betaalbare oplossingen en duurzaamheid. Daarom kan je nu elke herstelling aan je smartphone, tablet of computer betalen met ecocheques. Zo bespaar je geld, verminder je elektronisch afval en maak je een positieve impact op het milieu.

Breng dus snel je geliefd toestel terug in topconditie, zonder je budget te overschrijden.

Zorgeloos digitaal

Wij willen dat je kan genieten van je nieuwe toestel. Wij maken je toestel startklaar en zorgen dat de data van je vorig toestel wordt overgezet op het nieuwe toestel. Is het toestel defect? Geen probleem. We bieden je een vervangtoestel aan en herstellen het toestel op onze interne herstellingsdienst.

AUVA herstelling en support totaaloplossingen
SafeZone

Vermijd digitale kopzorgen

Een barst, een deuk of een onverwacht defect? Het kan iedereen overkomen. Dat maakt het natuurlijk niet minder vervelend. Wij willen dat je zorgeloos kan genieten van je nieuwe toestel. Met onze garantie-formule kan jij gerust zijn van een optimale bescherming op je aankoop.

Herstellingsdienst

Smartphones, tablets, laptops, desktops; wij herstellen ieder digitaal toestel. Zelfs als je het toestel niet bij ons hebt aangekocht. Als erkend repair center werken wij ook samen met een groot aanbod aan merken. Wij geloven dat alles herstelbaar is! 

Dat hangt af van twee factoren, namelijk: het toestel en de voorraad van de nodige onderdelen. Kleine herstellingen worden uitgevoerd terwijl je wacht. Grotere herstellingen vragen wat meer tijd. Onze AUVA vakexperts staan steeds voor je klaar om samen het probleem te bekijken en je een exacte timing te geven.

Als onze hersteldienst iets herstelt vervalt de fabrieksgarantie op dat specifieke onderdeel. Maar in ruil krijg je van ons een nieuwe garantie op de herstelling. Voor andere onderdelen van je toestel blijft de fabrieksgarantie doorlopen. 

Je kan ook zonder afspraak naar je vertrouwde AUVA winkel komen. Toch raden wij aan om een afspraak te maken voor een herstelling. Zo vermijd je eventuele wachtrijen in de winkel. Opgelet: bij het binnenbrengen van een defecte smartphone of tablet kan je ervoor kiezen om te wachten terwijl wij het defect verhelpen. Dit kan wél enkel na het maken van een afspraak.

In onze winkels kan je betalen via cash, Bancontact, Maestro, Mastercard, Visa, Payconiq, de stadsbon van de desbetreffende stad, consumptiecheques (Edenred, Sodexo), afbetaling via BuyWay en onze eigen cadeaubon. Voor herstellingen aanvaarden wij ook ecocheques.

Ja, je de herstelling van je smartphone, tablet, laptop of desktop betalen met ecocheques.

Indien we bij onze toestelanalyse zien dat de herstelling meer dan €75,- gaat kosten nemen wij telefonisch contact met je op. Zo kan jij zelf beslissen of je de herstelling wilt laten uitvoeren.

Wij nemen telefonisch contact met je op wanneer je je herstelt toestel kan komen ophalen.

Voor een meerprijs bieden een spoedservice aan. Hierdoor krijgt je herstelling voorrang en gaat de AUVA vakexpert meteen voor je aan de slag.

Servicedesk

Zeker, wij kunnen al je foto’s en bestanden overzetten. Je programma’s overzetten gaat helaas niet.

Wij plaatsen de bestanden doorgaans op dezelfde plek als op je oud toestel. Vind je de bestanden toch niet terug? Neem dan contact met ons op.