slimme ZBOS software

Digitaal wordt mensentaal met de slimme ZBOS software

Wek je apparaten tot leven met ZBOS!

Door de koppeling met andere platforms vereenvoudigt ZBOS je digitale leven. Nu kan je al je toestellen aansturen in één applicatie. 

Automatiseer je huis of kantoor via de ingebouwde domotica-integratie of de koppelingen met Home Assistant, OpenHAB, Tuya Smart etc. Eenmaal geconfigureerd zal ZBOS automatisch alle bestuurbare apparaten detecteren en zorgen dat je ze kan aansturen.

ZBOS is gebouwd om universeel te zijn. Onze software is compatibel met allerhande toestellen zoals smart watches, TV’s, gigantische robots tot je eigen webbrowser. Zo kan jij steeds je apparaten opvolgen, waar je ook bent.

robin-035
zbos

Ontdek tal van ZBOS applicaties

De ZBOS software komt met een reeks van apps om je leven makkelijker te maken.

 • GoVirtual: Ontdek hiermee onze producten in een virtuele wereld.
 • ZBOS RAIL: Deze app zorgt ervoor dat al onze toepassingen naadloos werken op elk ondersteund toestel.
 • ZBOS Control: Deze app draait op je smartphone of webbrowser en geeft volledige toegang tot alle ZBOS-functionaliteiten. Met tools zoals Composer en Task Manager wordt het instellen van complexe scenario’s kinderspel.
 • ZBOS Kiosk: Deze app dient voor je ZBOS op te starten. Het draait op elke device: van smart watches tot TV schermen.
 • ZBOS Cloud: Van fleet management tot afstandsbediening, onze cloud maakt het allemaal mogelijk.
 • ZBOS Chat: Volledige tekst-, spraak- en videocommunicatie van, naar en via ZBOS.

De link met robotica

Je ZBOS robot besturen of in stellen? Daar heb je geen technische kennis voor nodig! Ons ZBOS besturingssysteem werkt intuïtief en toegankelijk voor iedereen. Zo kan je snel aan de slag met je digitale werknemer en hem inzetten in je organisatie.

 • Bedien je robot via een lokaal netwerk of cloud verbinding. 
 • Navigeer je robot naar verschillende locaties in zijn omgeving. 
 • Stel vragenlijsten samen met de look-and-feel van je bedrijf.
 • Bekijk de bewakingsbeelden van je robot.
 • Programmeer de zelf de meeste complexe taken voor je robot.
 • Kruip in de huid van je robot via een audio- en videoverbinding met je smartphone.
robin-016

Veelgestelde vragen

Wij zijn geen erkend installateur van alarminstallaties, dus wij doen zelf geen koppeling met je alarmsysteem. Dit ook omdat een alarmsysteem vaak verplichtingen heeft van de verzekering uit.

Wat wel kan is slimme apparaten gebruiken om bij beweging, het openen van een deur,… e.d. verwittigd te worden of een bel/sirene te laten afgaan. 

Theoretisch kunnen we de software op bijna ieder apparaat installeren. Maar we kiezen er bewust voor om het te installeren op een apart apparaat.  Dit om te garanderen dat de software optimaal blijft werken en beveiligd is. Want als er per ongeluk bestanden zouden worden verwijderd of de batterij van je ander toestel is leeg, dan zou ZBOS niet meer werken. En dat is een scenario wat we dienen te voorkomen.

Bijna alle toestellen die op een of andere manier intelligent zijn kunnen we bedienen. Meestal wil dat zeggen, als een toestel met een app kan bediend worden, dat het in ZBOS kan bediend worden. Ook toestellen die niet intelligent zijn kunnen vaak mits een klein hulpmiddeltje ook bediend worden. De toestellen moeten namelijk op een of andere manier verbonden zijn of worden met het netwerk thuis. Dat kan via Wi-Fi, Bluetooth,… enz.