Auvacademy

Verbreed je digitale kennis op onze AUVAcademy

Onze AUVA vakexperts nemen je in hun AUVAcademy workshops, lezingen en coachings mee doorheen de digitale wereld. Spring gezellig mee aan boord en geniet van toegankelijke en interactieve leermomenten.

auvacademy
auvacademy service cafe

AUVA Service Café

In Hasselt, Tongeren en Zonhoven organiseren we regelmatig een AUVA Service Café. Het doel? Je digitale kopzorgen de wereld uit helpen! 

Registreer een plekje en kom tussen 10 en 12 langs in de desbetreffende AUVA winkel. Daar staat er een AUVA vakexpert voor je klaar met koffie en iets lekkers terwijl hij je verder helpt met je digitale vraag.

Bekijk hieronder onze aankomende evenementen om te zien als er binnenkort een AUVA Service Café staat gepland.

Wij staan voor je klaar met onze eigen aanpak​

Goed
advies

Ieder verhaal is uniek. Dus wij maken graag tijd om te luisteren naar je vragen, problemen en noden. Zo wandel jij naar buiten met de meest optimale digitale oplossing.

Groot
gebruiksgemak

Kom je voor advies, herstelling of een totaaloplossing? Onze AUVA vakexperts staan telkens voor je klaar. Zo heb jij één vertrouwd aanspreekpunt dat alles voor je regelt.

Geheel
ondersteunend

Onze service gaat verder dan enkel het digitale. Samen met onze partners ontzorgen wij je graag zo ver wij kunnen. Zo kan jij je richten op wat echt belangrijk is.

Gegarandeerd
geholpen

Je tijd is belangrijk, daarom zetten wij in op snelheid en gemak. Dit door onze afhaalautomaat, snelle herstellingen en afspraak-module.