Auvacademy

Verbreed je digitale kennis op onze AUVAcademy

Onze AUVA vakexperts nemen je in hun workshops, lezingen en coachings mee doorheen de digitale wereld. Dus spring mee aan boord en geniet van toegankelijke en interactieve leermomenten.

AUVA Service Café

Elke maand kan je in Tongeren en Hasselt terecht voor ons AUVA Service Café. Tussen 10 en 12 staat er een AUVA vakexpert voor je klaar met koffie en iets lekkers. Het doel? Je digitale kopzorgen de wereld uit helpen!

Wij staan voor je klaar met onze eigen aanpak​

Goed
advies

Ieder verhaal is uniek. Dus wij maken graag tijd om te luisteren naar je vragen, problemen en noden. Zo wandel jij naar buiten met de meest optimale digitale oplossing.

Groot
gebruiksgemak

Kom je voor advies, herstelling of een totaaloplossing? Onze AUVA vakexperts staan telkens voor je klaar. Zo heb jij één vertrouwd aanspreekpunt dat alles voor je regelt.

Geheel
ondersteunend

Onze service gaat verder dan enkel het digitale. Samen met onze partners ontzorgen wij je graag zo ver wij kunnen. Zo kan jij je richten op wat echt belangrijk is.

Gegarandeerd
geholpen

Je tijd is belangrijk, daarom zetten wij in op snelheid en gemak. Dit door onze afhaalautomaat, snelle herstellingen en afspraak-module.