Investeer in kwaliteit

Vertrouw op onze AUVA vakexperts om je bedrijf te voorzien van het beste digitaal materiaal voor de toekomst.

Infrastructuur

Een smartphone of eerder een eigen NAS-server? Wij zorgen dat je bedrijf is uitgerust met het juiste digitaal materiaal.

Met ons aanbod kwaliteitsvolle soft- en hardware haal jij het meeste uit je investering.

Telefonie

Gebeurt een groot deel van je bedrijfscommunicatie via de telefoon? Wij helpen je graag bij het opzetten van een interne telefooncentrale. Wij hebben de nodige vakkennis om snel een telefonische verbinding te realiseren ter plekke in je kantoor.

Beveiliging

Tegen onze AUVA vakexperts hebben (cyber)criminelen geen schijn van kans. Van het virtueel beveiligen (veilig netwerk) tot het fysiek beveiligen (camerabeveiliging) van jouw bedrijf. Met ons kan je s’avonds onbezorgd de deur achter je dichttrekken.

Wij zorgen voor jouw digitale transformatie

Upgrade je bedrijfsinfrastructuur
Een bedrijf kan enkel groeien met de juiste basis. Daarom zorgen wij voor oplossingen die schaalbaar en betrouwbaar zijn. Van netwerkoptimalisatie tot cloudmigratie, wij hebben de expertise om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Verhoog je communicatiecapaciteit
Communicatie is de sleutel tot succes. Vertrouw op ons om te zorgen voor telefonie waarmee jouw team naadloos kan samenwerken, waar ze zich ook bevinden.

Bescherm je bedrijf
In deze digitale wereld is cyberbeveiliging van het grootste belang. Onze AUVA vakexperts staan klaar om je bedrijf te beschermen tegen de nieuwste bedreigingen. Ook het beveiligen van je winkelpand of kantoor nemen we graag voor onze rekening.

b2b advies business solutions bedrijf

Wij staan voor je klaar met onze eigen aanpak​

Advice

Ieder verhaal is uniek. Dus wij maken graag tijd om te luisteren naar je vragen, problemen en noden. Zo wandel jij naar buiten met de meest optimale digitale oplossing.

User comfort

Kom je voor advies, herstelling of een totaaloplossing? Onze AUVA vakexperts staan telkens voor je klaar. Zo heb jij één vertrouwd aanspreekpunt dat alles voor je regelt.

Viewpoints

Onze service gaat verder dan enkel het digitale. Samen met onze partners ontzorgen wij je graag zo ver wij kunnen. Zo kan jij je richten op wat echt belangrijk is.

Acces

Je tijd is belangrijk, daarom zetten wij in op snelheid en gemak. Dit door onze afhaalautomaat, snelle herstellingen en afspraak-module.

Ontvang onze beste deals in je mailbox