Beveiliging

Wij bieden oplossingen voor de beveiliging van je bedrijf, on- én offline. Zo kan jij je zaak leiden zonder kopzorgen.

Maak komaf met indringers

Door middel van camerabewaking kan je steeds een oogje in het zeil houden. Onze camera’s zorgen voor hoge resolutie beelden die je kan opslaan en herbekijken. Zo is je zaak weer een stuk beter beschermd tegen diefstal of vandalisme.

Helaas zijn er ook in de digitale wereld criminelen. Gelukkig helpen onze AUVA vakexperts je om je bedrijf ertegen te wapenen. Wij zorgen voor een veilige internet-connectie met een krachtige firewall en antivirus. Ook een professionele router kan niet ontbreken om een inbraak op je netwerk te voorkomen.

Het resultaat: een ondoordringbare beveiliging rond al je toestellen en data. Zo wordt jij de ultieme overwinnaar van deze digitale veldslag, hoera!

bedrijf beveiliging

Camera

Camera's zijn je ogen wanneer je er niet bent. Met scherpe beeldkwaliteit en functies zoals bewegingsdetectie en nachtzicht, houd je een oogje in het zeil, waar je je ook bevindt.

Firewall

Houd je netwerk veilig en je gegevens privé met een firewall. Firewalls beveiligen je bedrijfsdata tegen inbraakpogingen, malware en andere digitale bedreigingen.

Antivirus

Malware en virussen liggen altijd op de loer. Een antivirus biedt bescherming tegen deze bedreigingen. Met automatische updates en scanning blijft jouw digitale omgeving altijd beschermd.

Routers

Een solide router vormt de ruggengraat van je netwerk. Onze routers leveren niet alleen snelle en betrouwbare verbindingen, maar zijn ook opgewassen tegen cybergevaren.

Benieuwd wat wij kunnen doen voor je zaak?