Totaaloplossingen

Papierwerk, opvolging,… Ze slorpen allemaal de nodige energie. Energie die jij liever steekt in andere zaken. Daarom gaat onze service verder. Samen met onze partners zorgen wij voor een totaaloplossing. Zo heb jij één vertrouwd aanspreekpunt dat alles achter de schermen voor je regelt

luminus-sitecore-

Energie: de motor van je bedrijf

Eenmanszaak of KMO; een bedrijf kan niet zonder energie. Als Luminus partner maken we je graag wegwijs door hun aanbod. Elektriciteit, gas of beiden? Wij kijken samen naar je noden en adviseren je een oplossing op maat. Daarna regelen wij je volledige overstap of aansluiting.

Zorgeloos digitaal

Wij willen dat je kan genieten van je nieuwe toestel. Wij maken je toestel startklaar en zorgen dat de data van je vorig toestel wordt overgezet op het nieuwe toestel. Is het toestel defect? Geen probleem. We bieden je een vervangtoestel aan en repareren het toestel op onze interne herstellingsdienst.

AUVA herstelling en support totaaloplossingen
SafeZone

Vermijd digitale kopzorgen

Een barst, een deuk of een onverwacht defect? Het kan iedereen overkomen. Dat maakt het natuurlijk niet minder vervelend. Wij willen dat je zorgeloos kan genieten van je nieuwe toestel. Met onze garantie-formules kan jij gerust zijn van een optimale bescherming op je aankoop.

Wij staan voor je klaar met onze eigen aanpak​

Advice

Ieder verhaal is uniek. Dus wij maken graag tijd om te luisteren naar je vragen, problemen en noden. Zo wandel jij naar buiten met de meest optimale digitale oplossing.

User comfort

Kom je voor advies, herstelling of een totaaloplossing? Onze AUVA vakexperts staan telkens voor je klaar. Zo heb jij één vertrouwd aanspreekpunt dat alles voor je regelt.

Viewpoints

Onze service gaat verder dan enkel het digitale. Samen met onze partners ontzorgen wij je graag zo ver wij kunnen. Zo kan jij je richten op wat echt belangrijk is.

Acces

Je tijd is belangrijk, daarom zetten wij in op snelheid en gemak. Dit door onze afhaalautomaat, snelle herstellingen en afspraak-module.