Echte luistervinken

Samen zetten we de volgende stap in de digitalisering van je bedrijf. 

Digitaal advies: stilstaan om vooruit te gaan

Pfoe, de digitale wereld gaat razendsnel. Maar wij zitten als copiloot aan je zijde, klaar om je de weg te wijzen. Volle kracht vooruit!

Stilstaan
Eerst zitten we neer voor een goede babbel. En een koffie. Want wij willen alles van je weten. Iedereen is anders. En dat geldt ook voor bedrijven. Daarom maken wij graag tijd om ons te verdiepen in je verhaal. Wat wil je bereiken? Wat zijn je bezorgdheden? Wij laten je praten. En wij luisteren zolang dat nodig is.

Vooruit gaan
Nadat we samen je vraag in kaart hebben gebracht is het de beurt aan ons. Wij houden een heuse denkoefening met alle AUVA vakexperts. Daarin wordt jouw verhaal, ons verhaal. Het resultaat? Een helder advies en plan van aanpak. Zo kunnen we samen de volgende stappen zetten naar een digitalisering van je bedrijf.

Waar wij graag over nadenken:

  • De juiste soft- en hardware voor je bedrijf​
  • Draadloze en beveiligde netwerk​en
  • Het opzetten van een interne telefooncentrale​
  • Zorgen dat je altijd en overal veilig in connectie staat met je fysiek kantoor
  • Digitale ondersteuning door onderhoudscontracten of onze 24/7 hersteldienst​
b2b advies business solutions bedrijf

Wij staan voor je klaar met onze eigen aanpak​

Advice

Ieder verhaal is uniek. Dus wij maken graag tijd om te luisteren naar je vragen, problemen en noden. Zo wandel jij naar buiten met de meest optimale digitale oplossing.

User comfort

Kom je voor advies, herstelling of een totaaloplossing? Onze AUVA vakexperts staan telkens voor je klaar. Zo heb jij één vertrouwd aanspreekpunt dat alles voor je regelt.

Viewpoints

Onze service gaat verder dan enkel het digitale. Samen met onze partners ontzorgen wij je graag zo ver wij kunnen. Zo kan jij je richten op wat echt belangrijk is.

Acces

Je tijd is belangrijk, daarom zetten wij in op snelheid en gemak. Dit door onze afhaalautomaat, snelle herstellingen en afspraak-module.