vakexpert timmy b2B header

AUVA vakexpert Timmy

Ben je KMO of freelancer? Ook jij kan bij AUVA terecht! AUVA vakexpert Timmy zorgt met zijn B2B-team steeds voor een digitale oplossing op maat van jouw zaak!

vakexpert timmy B2B

“Ik word steeds gestimuleerd om naar voor te komen met eigen ideeën en initiatieven.”

“Ik ben in 2009 begonnen als verkoper/interne sales en zo verder doorgegroeid naar verantwoordelijke B2B. Dat wil zeggen dat ik verantwoordelijk ben voor het gehele B2B-luik binnen AUVA. Daarnaast neem ik ook de B2B verkoop voor mijn rekening. Eigenlijk kunnen bedrijven steeds bij mij terecht voor alles digitaal: advies, offertes, totaaloplossingen, prospecties,… Die waaier van taken maakt mijn job ook boeiend en afwisselend. Geen enkele dag ziet er bij mij hetzelfde uit, gelukkig!”

“Na 14 jaren zit ik bij AUVA nog steeds op mijn plek. Het bedrijf blijft zichzelf heruitvinden en het is fijn om daar deel van uit te maken. Ik word steeds gestimuleerd om naar voor te komen met eigen ideeën en initiatieven. Die aanpak past heel goed bij mij.”

“Mijn vrije tijd breng ik het liefst rustig door. Na het werk gaat al mijn aandacht naar mijn gezin. Ook vind je me ook vaak buiten in de tuin (als het goed weer is). Ik kan echt tot rust komen in de buitenlucht terwijl ik het gras maai of de auto was.” 

AUVragenvuur

Beschrijf jezelf in 4 woorden: correct, oplossingsgericht, kritisch en creatief.

Favoriete eten: Frietjes van de frituur. Maar geen enkele bestelling is hetzelfde. Ik hou ervan te experimenteren. 🙂

Welk digitaal toestel staat op jouw wishlist?Samsung Galaxy Watch Pro 5 

vakexpert timmy b2B totaaloplossing

Wil je ook een AUVA vakexpert worden?