AUVA herstelling en support totaaloplossingen

AUVA vakexpert Ryhor

Een probleem met je toestel? In Hasselt staat Ryhor voor je klaar op onze interne herstellingsdienst! Deze technische AUVA vakexpert werkt al 20 jaar in de sector en weet raad met ieder digitaal toestel.

“Ik zie mezelf meer als een chirurg dan een technieker.”

In Hasselt komen alle digitale problemen bij mij terecht: van een laptop die niet opstart, een gevallen smartphone of iPad tot een trage desktop. Voor ieder probleem duik ik in diep in het toestel en zoek ik de oorzaak. Daarom voel ik me soms meer een chirurg dan een technieker. Zeker als ik technische ingrepen uitvoer onder de microscoop zoals microsoldering. Zo reanimeer ik ieder toestel op mijn werkbank opdat ze terug kunnen gebruikt worden.”

“Ik deel al mijn technische kennis tijdens interne opleidingen die we houden met onze stakeholders. Ook bij de opstart van junior AUVA vakexperts fungeer ik als een soort coach die hen begeleidt. Zo kunnen we iedere klant de beste service en efficiëntste herstelling garanderen.”

“Buiten de muren van AUVA coach ik vooral mijn zoon op het voetbalveld. Ik ben namelijk zijn meest trouwe voetbalsupporter. Zelf speel ik ook al 15 jaar voetbal, dat is voor mij de perfecte ontspanning na een week werken.”

AUVragenvuur

Beschrijf jezelf in 4 woorden: respectvol verantwoordelijk, klantgericht en professioneel.

Favoriete eten: Ik ben altijd te vinden voor ribbetjes a volonté bij Amadeus in Antwerpen.

Favoriete digitaal merk? Ik heb geen idolen 🙂

Wil je ook een AUVA vakexpert worden?